woensdag 22 oktober 2008

Stoffenbeurs buit.

Vanochtend om 9.30 met mijn meiden en moeder naar de stoffenbeurs gegaan. Lekker vroeg, want dan is het nog lekker rusig en ook zouden we later bij m'n broer nog even koffiedrinken want zijn 2ling was vandaag dan ECHT 6 geworden.

Helaas waren de meiden erg druk en zat rustig met ze over de markt lopen er vandaag niet in! Mijn moeder was toen zo lief om met ze naar de intratuin te gaan. Daar hebben ze de vissen, de kerstmarkt en de diertjes bewonderd :). We waren toen zo'n beetje tegelijk weer klaar.

Ik ben dit keer weer erg goed geslaagd vind ik zelf!Het fototoestel is nog steeds stuk (het lcd scherm en we hebben ook niet zo'n klein kijkertje waar je doorheen kunt kijken) dus het is nog steeds gokken met foto's maken.
Dit zijn stoffen voor Hannah d'r verjaardagsjurk. Grijs met hartjes, met stipjes en met bloemetjes. Knoopjes, 3 roze hartjes aplicaties en roze kant.Een grijze en bruine rib met rozen. En dan 1 rib met enkelt kleine bloemetjes en 1 rib met kleine bloemetjes met grote rozen. Ook nog het patroon Roxy aangeschaft (die ga ik denk ik van die kleine bloemetjes en kl. bloemetjes met grote rozen maken)

Het geruite stofje is voor een jurkje uit de BK voor Hannah en die andere 2 katoentjes ... daar vind ik nog wel een bestemming voor. Ik heb nu iig een rokje in m'n hoofd zitten :).


Wat ik vergeten ben op de foto te zetten is nog 2 meter roze satijn. Hannah haar prinsessen jurk is aan flarden, dus die wil ik zelf een beetje gaan proberen na te maken, heeft ze weer een nieuwe!

1 opmerking:

Doekedoeke zei

Wat een flinke buit! Heerlijk!! En nu maar weer doorsjezen achter je machientje :)