maandag 15 december 2008

Druk druk druk

Ik heb de laatste tijd maar weinig gemaakt ...
Nog een rokje uit de Ottobre voor m'n nichtje, maar daar heb ik helaas geen foto van :). Ze moest hem even passen, of de wijdte goed was, en dat was hij, want ze wilde hem niet meer uit!
Dus hij is meteen mee naar huis gegaan en Tante Zita kon geen foto meer maken ... jammer!

Maar ... ik heb zaterdag eindelijk weer wat geknipt! Een rokje voor Juliet uit de Ottobre hetzelfde als haar nichtje, maar ander stofje en een klein detail anders, en ook wordt hij wat meer versierd, dat vondt m'n s.zus niet nodig voor het rokje van m'n nichtje) tevens heb ik een roxy geknipt liggen voor Hannah. Ook wil ik nog even de blousevariant van de roxy van fleece maken voor Juliet.

En wanneer moet het afzijn? Donderdagmiddag voor het kerstdiner op school :D. Ik ben bang dat ik het wel kan shaken!
Ik ben nl. 's avonds druk achter de computer om iets voor m'n andere s.zusje uit te werken. Ik typ er op los ;).

Dus vanmiddag gaat het machientje naar beneden en dan mogen de kinderen kerstknutsels maken en ga ik zitten naaien. Dan gaat het me misschien lukken!

Woensdagochtend wil ik nl. naar Stenzo om de nieuwe collectie te bekijken en er op in te tekenen, dus dan heb ik ook geen tijd om te naaien ... En voor de rest moet ik gewoon (tijdens schooltijd, die luxe heb ik wel) werken ...

Het komt vast allemaal goed ;). We gaan iig ons best doen!

1 opmerking:

Doekedoeke zei

Ben benieuwd of het je gaat lukken. Ik kan me maar niet naar de naaimachine slepen en ik wilde eigenlijk ook een feestjurk voor Mirthe naaien. Morgen is het kerstdiner en ik moet nog beginnen met naaien.
Ik denk dat de Feliz maar voor de kerst wordt!
Succes!!