vrijdag 13 november 2009

Toch nog gelukt ...


Juliet haar feestjurk, de Roxy van Farbenmix is af!

Na weer een shotje paracetamol wat begon te werken heb ik toch verder de onderkant afgespeld en gezoomd.
Daarna de applicaties opgestreken en elastiek in de mouwen gedaan.
Doordat bij ons de mexicaanse griep heerst komen heel veel mensen morgen niet (zeer begrijpelijk en ik heb mensen met jonge kinderen ook absoluut aangeraden niet te komen! en sowieso vind ik dat je het niet per definitie moet gaan opzoeken), waarschijnlijk alleen de opa's en oma's (nog even afwachten wat m'n broer en m'n schoonzusje doen). Maar toch wilde ik dat haar feestjurk klaar zou zijn ...
Dus met het zweet op m'n voorhoofd de boel afgemaakt en ik ben best trots op het resultaat.
Het uilenband heb ik al iets van een jaar in huis en kwam qua kleur nu mooi van pas. Nu had ik toevallig laatst ook nog een uilen applicatie gekocht, dus dat kwam helemaal mooi uit.
Ik kon dus ook meteen manlief vertellen dat het soms gewoon goed is om iets te kopen, omdat je weet dat het toch wel van pas komt ;).

Ik had al een keer de rits er in zitten, maar toen zat er 3 mm verschil tussen de linker en de rechterkant ... Ik had ook al het halsbeleg doorgestikt. maar ik kon er niet mee leven. Ik wist dat ik beter kon. Dus vorige week toen er nog geen zieken waren hier, heb ik dat doorstikken (met zo'n soort vissegraat steek, geen idee hoe hij heet, maar hij staat leuk :) maar is een crime om uit te halen) en de rits weer helemaal uitgehaald.
En de 2e keer ging veel beter (al zeg ik het zelf ;)).
Ik heb ook de rits alvast geregen ipv met plakband geplakt, want zo bleef hij beter zitten.
Wat er morgen ook gebeurd, hoe de dag ook loopt ... Juliet zal er iig als een plaatje uit zien! Ze is vandaag nog even naar de kapper geweest (de buurvrouw is kapper, dus dat was makkelijk ;)), want ze was haar lange haren zat. Ze heeft dik en veel haar en ondanks dat het nog niet erg lang was, klitte het alweer behoorlijk ... En ik moet zeggen dat ik het haar toch wel weer super vind staan dat korte haar!
Morgen of zondag komt er vast een foto van ons meiske in d'r feestjurk met haar nieuwe look :).
En hopelijk jagen we met een klein feestje die mexicaan vlot de deur uit!!
5 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Nou Juliet zal heel erg blij zijn met de mooie jurk! En inderdaad, ik koop geregeld iets terwijl ik nog niet weet waarvoor, maar het komt altíjd van pas!

Groetjes, Collie

emilie zei

prachtige jurk zeg,en wat een leuke kleurtjes en motiefjes bij elkaar.sneu dat er nu zoveel zieken zijn en er dus niet zoveel mensen komen,maar ze zal er uit zien als een plaatje in elk geval op haar verjaardag.fijne dag hoor.
groetjes emilie

Anoniem zei

Erg mooi! en wat een prachtige stoffen! Beterschap met de zieke

Doekedoeke zei

Hoe gaat het vandaag met jullie?
Van harte gefeliciteerd met je lieve meisje!
Kus, Chantal

Made by Githa zei

Hi, erg leuk geworden de jurk!
En gefeliciteerd met je dochter!

Groetjes Githa