woensdag 15 december 2010

Het lukt!

Ik doe weer wat :).

Gisteren nog zei ik dat ik zo weinig engergie en zo veel ideeen had ... vandaag ben ik bezig ze uit te voeren.

Ik doe gewoon iets voor mijzelf (patroon overtekenen), iets in het huishouden (vaatwasser uit en in ruimen), iets voor mijzelf (patroon uitknippen), iets in het huishouden (konijnen toilet verschonen, kattenbakken leegscheppen, wasje aan zetten), iets voor mijzelf (patroondelen op stof spelden), iets in het huishouden (stofzuigen), dan hoop ik nog iets voor mijzelf te doen (patroon uit stof knippen) en dan is het tijd om de kindjes op te halen.

Dan vanmiddag kerstcakejes bakken, pinda slingers rijgen en misschien kom ik nog er aan toe om verder te gaan met de rokjes. Ik hoop er iig vanavond 1 af te hebben, dat 1 van de twee hem morgen naar het kerstdiner op school aan kan.
Het wordt de uljana, patroon al een jaar of zo in huis ... de stof voor die van Hannah ook, maar er gewoon nog niet aan toe gekomen. Nu gaat het er dan eindelijk van komen. En ik heb er ook alweer 2 in m'n hoofd zitten van stof die ik hier nog heb liggen. Manlief ook blij, ziet hij de stapel tenminste krimpen ;).

Heerlijk zo'n dagje, hier krijg e weer energie van, nu snel dat wasje aanzetten en die kattenbakken doen!

3 opmerkingen:

Linda zei

Goed van je zoveel energie!! Tijd goed verdelen tussen huishouden en eigen tijd, geeft nog meer voldoening!! Vast houden!!

Groetjes,
Linda

Mariette zei

Goed zo! Ik heb op het moment ook geen tijd om uren achter elkaar bezig te zijn met een naaiproject (al zou ik dat soms wel graag willen ;-)
Maar die kleine beetjes werk die je ergens aan verzet, maken toch dat je binnen afzienbare tijd resultaat hebt. Dus volgens mij pak je het zo heel slim aan!
Ben benieuwd naar het rokje (net als jij heb ik het patroon ook al een tijd in huis maar nog niet gemaakt)

Dutch Apple zei

Wat een Management he? 5 minuten voor jezelf, 1,5 uur voor het huishouden, 10 minuten voor jezelf, 1 uur voor het huishouden. Waarom kan dat nou niet andersom!
hihihi.....

Groetjes!