zaterdag 5 februari 2011

Foutje van de leverancier :)

Er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling.
Er was al een week voorbij en ik had nog niets. Vaak heb ik het met een week wel in huis vanuit Amerika. Dus ik eens een mailtje (ik had nl. ook geen mailtje gehad dat het verstuurd was) gestuurd.
Oei ... hebben ze m'n betaling over het hoofd gezien ...
Nu was er helaas wat minder van de funtime fabric (daar komt straks dan 2,5 meter van binnen), maar ik heb nu wel een heel leuk anders stofje voor jongens dat gaat binnenkomen, nl. deze:
Omdat ik zelf geen zoontjes heb, heb ik ook nog nooit jongensstof ingekocht ... Ik heb daar eerlijk gezegd gewoon wat minder feeling mee .. Ik probeer altijd in te kopen wat ik leuk vind voor mijn meiden en dat loopt over het algemeen wel :). Mocht het dan niet lopen, weet ik altijd nog waar ik het kwijt kan ;).

Maar nu dus dit stofje er bij. Ik ben er eigenlijk wel heel erg blij mee. Ik heb ook al iets leuks bedacht wat ik voor m'n neefje van bijna 4 er mee kan maken ...

Maar de klanten gaan voor ;).

Denken jullie er aan je in te schrijven voor de nieuwsbrief bij Het Stoffenhoekje? De give away gaat straks alleen via de nieuwsbrief.
Hopelijk zijn volgende week de stofjes binnen. Het wordt dan geen valentijns give away meer (dat vond ik wel een leuke reden :)), maar een gewone give away!
Dus ik zou zeggen, schrijf je in, en zoek alvast je favoriete stofje(s) uit! Wie weet win jij wel de give away!

1 opmerking:

Hennie zei

Leuke jongenstof!
Fijne zondag, groet Hennie