zaterdag 24 november 2012

Mag ik jullie voorstellen?

Aan onze hond Sep!
Vandaag zijn we bij de fokker geweest en hadden we keuze uit 3 reutjes (onze 1e keus was ook een reu, dus dat was helemaal super).
Maar oei, wat moeilijk kiezen ... Van 1tje merkten ze al dat die wat drukker was dan de andere 2, dus die viel af (pfff, alsnog moeilijk om te zeggen) en dan ... Dan heb je er 2 uit die er praktisch hetzelfde uitzien (de wat drukkere had donkerdere wenkbrauwen, donkerdere oortjes en staart) en alle 2 heel lief zijn en speels zijn. Hoe ga je dan kiezen?
1 van de 2 werd een bandje om gedaan, zodat we verschil zagen :). Die met het bandje werd op een gegeven moment moe en legde zijn hoofd achter een kussen en ging slapen (tussen ons in). De ander werd ook moe, maar wat onrustiger en ging op zoek naar oma en mama ...
Tja, dan is het eigenlijk wel simpel. Met bandje voelde zich blijkbaar genoeg op zijn gemak bij ons, dat hij gewoon lekker ging slapen tussen ons in, ook al kende hij ons verder niet. Zonder bandje voelde zich niet genoeg op zijn gemak en ging op zoek naar meer bekends.
Dus werd het met bandje. Dat is dus nu Sep!
Nog 4 weken wachten en dan kunnen we hem hopelijk de zaterdag of zondag voor kerst (dan is hij 8,5 week) ophalen! Is dat nou geen mooi kerstkadootje?

3 opmerkingen:

Anna zei

dat worden lange 4 weken..wat een liefje, ben benieuwd of hij ook blond wordt, mijn 2 donders zagen er net zo uit...zijn nu hoogblonde woefkes.

Zita zei

Ik denk het ook Anna, van mij mag het nu eigenlijk wel al bijna kerst zijn :). Maar ach, wachten heeft ook zo zijn charmes! Heb jij ook Cairn terriers?

Teresita zei

Hermoso perrito! muy bonitos tus trabajos. Felíz Navidad!