maandag 19 oktober 2009

Quiara nr 2 is af.
De quiara voor Juliet is ook af. Dit stofje is als ik het goed heb een fleece van BizzKids. Ik vond het een erg dun en lastig stofje om mee te werken. Maar het is wel heeeerlijk zacht!
De 2 fleecestofjes die ik dit jaar van BizzKids heb gekocht, voelen dikker aan.
Ik ben nu bezig met de Nike voor Hannah (rok gedeelte is klaar, bandje is er ook op gestikt), en daarna ga ik beginnen met de Quiara voor Yoni. Ik vind het nl. wel leuk om die zaterdag op haar verjaardag aan haar te geven.
Moet te doen zijn toch? Voor zaterdag Hannah's jurk af (die is zondag jarig) en de Quiara voor Yoni (ik moet alleen nog wel 3 dagen werken deze week ... dus het wordt wel in de avond uurtjes). Als ik iets minder tijd besteed aan het spelen van een spelletje op de computer als ik achter de naaimachine zit (die 2 staan nl. pal naast elkaar), dan komt het helemaal goed ;).

2 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Jammer dat de ene fleece de andere niet is en soms echt rot verwerkt. Maar hij is wel mooi geworden, en daar gaat het om. Echt? 2 dingen tegelijk?!? Ok, babbelen en iets anders lukt me wel, maar computeren en naaien tegelijk gaat me niet lukken hoor. Ik ben al blij dat de computer gewoon al niet vastloopt, hahaha. Ik en de computer zijn regelmatig niet zulke goede vriendjes, hahaha. Succes met dat alles deze week af komt.

Groetjes, Collie

Doekedoeke zei

Succes met je projectjes :) En met het spel :):)