dinsdag 10 november 2009

updateje Juliet en de mexicaan

Het valt mee. De hoogste koorts tot nu toe was gisteren met 39.3. Terwijl het gisterochtend juist leek alsof het voorbij was, maar vanaf 15.00 uur zag je haar steeds verder in storten.

Wonderbaarlijk genoeg heeft ze vandaag 39.2 en lijkt ze heel fit ... Apart! Vanacht heeft ze ook wel liggen ijlen, heel raar om mee te maken.

Ik heb nog wel even de huisarts gebeld, maar er zou morgen een ommekeer moeten gaan plaatsvinden. Is de koorts donderdag nog niet gezakt, dan moet ik contact op nemen.
Ze staat nu ook weer even onder de douche, want dat was ook al een paar dagen geleden ;).
Vandaag heeft ze ook iets meer gegeten dan alleen 2 pakjes knijpfruit (half beschuitje, paar chipjes, paar hapjes vla en 1 pakje knijpfruit). Drinken gaat best goed, dat wilt ze zelf ook steeds.

Vanacht slaapt ze wel weer tussen ons in voor de 2e nacht, want ik wil haar gewoon goed in de gaten houden.

Hopelijk is ze voor haar verjaardag zaterdag helemaal opgeknapt.

Verders nog niet echt verschijnselen bij de rest hier. Ik heb wel last van m'n keel en hoofdpijn, maar geen koorts.
Hopelijk blijft het zo bij ons!

Ze is trouwens wel weer een kilo (= 5% bij haar ...) gewicht kwijt geraakt ... Dat is wel balen, want ze had al geen reserves. Maar hopelijk bouwt het straks weer snel op.

Het enige wat nu niet opschiet ... is haar verjaardagsjurk ... Ik hoef hem alleen nog maar te zoomen, elastiek in de mouwtjes en applicaties op te strijken ...
Ik ben zelf nu 's avonds ook zo moe (vast van de zorgen ;)) ... Misschien morgen ochtend, als Juliet zich een beetje fit voelt kan ik hem afmeken.
Want straks is zij opgeknapt voor d'r verjaardag, is d'r jurk niet af ... Dat kan natuurlijk niet he ;).

4 opmerkingen:

Anke zei

Goed te horen dat ze aan de beterende hand is. Hopelijk zet het door en kun je ook nog even een momentje vinden om de jurk af te maken. Maar is kan me goed voorstellen dat je 's avonds doodmoe ben van de zorgen en het verzorgen.
Sterkte in ieder geval.

Groetjes Anke

Anoniem zei

Beterschap met de kleine spruit, hoop dat ze zich snel beter voelt.

natievang zei

Hopelijk knapt ze heel snel weer op!

Succes met de zieke!

Natie

Collie-Collie zei

Fijn dat ze zich wat lekkerder voelt. Hopelijk is de koorts vandaag verder gezakt, want die koorts is soms zo griezelig hoog en gaat snel omhoog! Fijn dat de jurk een beetje opschiet, heb je gelijk ook een beetje afleiding.

Beterschap met de kleine dame en ik hoop dat iedereen zich zaterdag op haar verjaardag kiplekker voelt!!!

Groetjes, Collie