woensdag 28 september 2011

Kraamkadootje en iets voor de poes!


Mijn schoonzusje wilde graag als kraamkadootje een gehaakt dekentje voor in de kinderwagen. Zo gezegd zo gedaan, maar dan niet helemaal.
Hij was vorige maand al af, alleen kwam ik er achter dat ik hem 5 blokken breed had gemaakt ipv 6. Het dekentje moest ca. 50 x 75 cm worden, en een blok was 8 cm. Het was echt TE smal! Dus alles weer uitgehaald (nou ja, de laatste rijen van alle blokken) en weer in elkaar gezet en wat blokje bij gehaakt. Nieuwe randjes er om heen.
We wisten als dat het een meisje ging worden, dus het mocht lekker roze worden. Daarbij is Aqua de lievelingskleur van mijn schoonzusje en is dit het resultaat geworden. Ik ben er zelf wel heel tevreden mee en vind hem heel erg leuk geworden.


Voor onze poes tessa heb ik ook een lapje gehaakt. Zoals je ziet is Tessa een lapjes kat met veeeel wit :). En ze ligt graag op een bruine stoel. Jullie kunnen je voorstellen hoe zo'n bruine stoel er dan uit gaat zien. Daarnaast ligt Tessa erg graag op kleedjes, dus heeft ze nu haar eigen kleedje. Ze ligt nu nog meer op de stoel als anders :).

6 opmerkingen:

Doekedoeke zei

Wauw, wat een mooi dekentje!
Ik wou dat ik dat kon!

Mariette zei

Supermooi! Ik vind de kleurtjes zo leuk bij elkaar staan!

Marjon zei

De deken is prachtig geworden.

Susana zei

Una manta preciosa¡¡¡¡¡

Pauline zei

Wat een mooi dekentje!

Corina zei

Dat is een heel mooi dekentje!